Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

NC Hovden - oppvarming

lagt inn 11. feb. 2016, 11:32 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 11. feb. 2016, 12:17 ]
Onsdag ettermiddag fylte vi bussen med spreke og forventningsfulle ungdommer og støtteapparat. Tilsammen 11 gutter, trener Martin og 9 voksne, som utgjør smøreteam og andre roller, som skal fylles for å få logistikken til å flyte.

Med regntunge Sognsvann,svart asfalt  og mange+grader var det godt å se masse ekte "villsnø" når vi nærmet oss Hovden. Dagen i dag ble en perfekt vinterdag, - 6-7 grader, lett skyet, vindstille og flotte forhold. Bedre blir det ikke. Utøverne fikk testet ski, prøvd sprint løypa, som er morgendagens øvelse. 

Alle har trent bra siden nyttår og har forventninger til helgens renn, med håp om gode plasseringer og opplevelser. Alt ligger til rette for at det blir noen flotte skidager, det er meldt kaldere vær i løpet av helgen, så det gjelder å kle seg godt, varme skikkelig opp for å få full uttelling av løpene!

I morgen stiller følgende til start i M17, Lukas, Torjus, Sigmund, Mads Ulrich & Jørgen. I M18 har vi Simen, Eirik og Laurtiz. I eldste gutteklasse M19/20 Jon Amund, Mathias og Kjetil til start. Alle går skøyte sprint, 1660m.

Det er tøffe krav for å komme seg videre etter prologen, kun 30 stk går videre til kvartfinaler osv. Det blir spennende å se hvor mange og hvem vi får med videre. I M17 stiller 209 løpere til start, i M18 har vi 170 på startstreken og i eldste klasse stiller hele 196 løpere opp.

De fleste voksne benyttet seg av de flotte forholdene og fikk gått seg en skikkelig flott skitur i en fantastisk fjellheim! 
Da er det bare å glede seg til sesongens 2.Norges Cup helg for våre juniorer- dette blir en flott skihelg! På vegne av Koll ønsker jeg alle  løperne riktig lykke til!

Skrevet av Anne Jahren
Comments