Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Norgescup avslutning på Beitostølen 1.-3.april

lagt inn 2. apr. 2016, 03:21 av Tina Hulbaklien Bakke   [ oppdatert 2. apr. 2016, 04:51 av Fredrik Wulfsberg ]
Norgescup for junior, Beitostølen dag 1 - Fredag 1. april

5 kollinger var klare for start på 10 km fri: Mathias, Kjetil (begge M19-20), Eirik, Simen, Håkon (alle M18) og Lukas (M17). Dessverre var Mads Ulrich blitt syk.

Det ble en flott dag, med supre forhold! Alle ga det de hadde, og vel så det. Dette var et spesielt renn, hvor junior og senior går sammen, og det var NM for seniorer. Det var tøffe løyper, og veldig morsomt å gå med alle seniorene og få målt tider og styrke mot dem.

NM senior ble vunnet av Johnsrud Sundby, med Lyns Simen Hegstad Krüger på en 3. plass. Vi gratulerer Simen H.K. og Lyn, veldig moro! Det var imponerende å se han ta bakkene her. Beste plassering for Koll ble Simen M. med en 12. plass. Han fikk også premiplass i seniorklassen, en sterk prestasjon!

I dag, lørdag, er det 30 mil og 50 mil NM for seniorer, og Koll-guppen koser seg som tilskuere. I tillegg er det skitesting for de som er kvalifisert til å gå morgensdagens Norgescupfinale for junior. Her får kun de 50 beste i hver klasse starte. Fra Koll er det Mathias, Erik og Simen som skal gå. Mats Ulrik er dessverre fortsatt syk. Da står fellesstart, 10 km duatlon på programmet. Veldig morsom øvelse!

Tekst og bilder: Cathrine Myhre

Simen klar for start
Simen
Eirik ved runding
Lukas og Børge
Comments