Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Norges Cup på Beito

lagt inn 7. jan. 2018, 11:14 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 7. jan. 2018, 11:19 ]
Juniorene deltok i sesongens første Norges Cup i helgen på Beitostølen med distanserenn i både klassisk og fristil.  Olaf Talmo M17 debuterte like godt med bronse i klassisk – den første NC medaljen vunnet for Koll ever! Jenny og Selma debuterte i K17 med topp innsats og gode resultater.  Selma fikk NC poeng (topp 30) i klassisk.  I M19/20 kom Eirik og Lukas på premieplass i klassisk (tredjedel premieres).  

Lørdagens sprint ble som ventet en tøff kamp der det gjaldt å ha marginene på sin side. Selma var den eneste som klarte å gå videre fra prologen og endte på 23. plass og NC poeng. Jenny og Mads var svært nære å gå videre fra prologen i sine klasser. 

Søndagen begynte med sterk kuling, men vinden løyet til start så rennet gikk som planlagt. Igjen imponerte Jenny og Selma i sitt debut NC. Selma gikk et kanonløp å endte på 12. plass og Jenny var ikke langt bak.  Olaf gikk igjen sjukt bra og endte på 9. plass og 29 nye poeng i NC.  Til sammen har han 89 poeng, mens Selma har 39 poeng.  En kjempegod debut for alle 17-åringene!  I M19/20 ble det igjen premie på Eirik.

Rennet i klassisk stil var forøvrig det første i manns minne som gikk i -6C og nysnø, nesten litt kjedelig for smøreteamet.  Takk til Morten som lånte bort hytta til støtteapparatet!

Comments