Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Simen nr 7 i junior NM

lagt inn 11. mar. 2016, 11:48 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 11. mar. 2016, 11:54 ]
Første dag av et hektisk NM program på Gåsbu er over. Vang Skiløperforening kunne presentere gode løyper, temperaturen lå i underkant av 0 gjennom hele dagen og det ble jevne å fine forhold for alle. Noen glipptak ble det nok for noen, da det etterhvert ble litt blankt i sporet.

Først ut var jentene , som gikk 7,5 km. Igjen bare Helena i K18 til start fra Koll, hun gikk jevnt og fint og var godt fornøyd med en 65. plass. I M17 har vi fem gutter, som gikk 10 km. Lukas var best med en solid 50. plass og premie! Mads Ulrich måtte over ende og endte på en 103. plass. Han hadde nok håpet på premiering. Igjen var Sigmund, Jørgen og Torjus jevne. 13 sekunder skilte mellom disse som havnet på hhv 161., 163. og 173. plass av 226 startende.

Simen gikk inntil en sterk 7 plass i M18, 15 km. Denne klassen er ekstrem sterk, så en 7. plass står det virkelig respekt av! Eirik og Gjermund fulgte opp med to gode løp og ble hhv nr 34 og 53! Det ble premie  til denne trioen i M18.! Gratulerer! Veldig gledelig å se også Håkon på start igjen. Lenge siden han har gått Norges Cup og Jr NM, så han gjorde et greit "come-back" med en 112. plass. 

De fleste NM løperne valgte å gå med festevoks, men Mathias i M19 har spesialisert seg på staking og valgte derfor blanke ski i dag! Han lyktes godt og gikk inn til en sterk 26. plass og premiering! Kjetil har vært jevn i vinter og fikk en bra 84. plass. Jon Amund var ikke slag og valgte å bryte 20km. 

I morgen er det skøyting. Jeg tror alle utøverne fra Koll har lyst å komme enda lenger opp på resultat listen og enda flere drømmer om premie!

Trener teamet med Martin i spissen gjør en fantastisk jobb og motiverer løperne på en glimrende måte.  Smøre- , kjøre- og logistikkteamet fungerte også utmerket og vi gleder oss til de neste dagene!

Hilsen fra Gåsbu!


Comments