Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Sommerskisamling for juniorgruppa på Sognefjellet 20.-23.juni

lagt inn 23. jun. 2015, 12:41 av Tina Hulbaklien Bakke
Det ble en meget vellykket samling for juniorgruppa på Sognefjellet nå i juni. 16 utøvere fra gruppa deltok og trenerne, Erik og Martin.
I tillegg måtte de ha noen sjåfører så de heldige som meldte seg var Gunnar, Anders, Tina, Line og Anne. De angrer ikke på at de brukte 2 feriedager til denne samlingen.

Vi dro oppover lørdag morgen og alle valgte en stopp hos bakeren på Lom, både opp og ned. De er kjent for fantastiske bakevarer. Vi rakk en økt lørdag. Deretter var det 2 økter søndag og mandag og til slutt en økt tirsdag før avreise. Det ble mange mil på ski, hurtighet- og teknikktrening. Vi planla en tur på skaren til Fanaråken men dessverre ble det for mildt til at det kunne gjenomføres. Det ble smørekurs med klister hvor utøverne selv måtte smøre skiene noe som var litt uvant for de fleste.

Vi hadde innlosjert oss på Krossbu sammen med Kjelsås. Det var veldig hyggelig da mange av de kjenner hverandre fra Nydelan videregående og via orientering og skirenn. Kortspill og poker var populært på kveldstid. Det var ro allerede ved 22.30 tiden.

Det var utrolig mye snø i fjellet og fantastiske forhold. Løypene ble saltet 2 ganger per dag slik at det ble faste spor. For et vær!! Det er meget sjeldent med så godt vær alle dager. Det var MYE sol, ''litt'' skyer og omtrent vindstille hver dag. Mange kledde raskt av seg og gikk rundt i shorts, topp eller bar overkropp. Noen fikk brilleskille men gutta var mest opptatt av å få pulsbelteskille!!

Dette ble en god start på sesongen og gruppa ble bedre kjent med hverandre.Vi har allerede booket oss inn neste år men da må Krossbu servere nok mat til sultne skiløpere.

Her kan dere finne mange bilder fra helgen.
https://picasaweb.google.com/110789322392016015547/SognefjelletJuniorJuni2015
Comments