Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Team Kollen samling i Torsby 6.-9.august

lagt inn 11. aug. 2015, 09:28 av Tina Hulbaklien Bakke
Team Kollen hadde sin første borte samling for sesongen i forrige uke i Torsby. 17 utøvere fra Koll er påmeldt i Team Kollen. Det var 11 utøvere som kunne delta på denne samlingen. Her kommer et lite reisebrev skrevet av Kolls junior, Håkon Kjelland-Mørdre M18.


Team Kollen har den siste tiden vært på samling i Torsby, der flere utøvere fra Koll Junior har deltatt. I stedet for å oppsøke kuldegrader i Torsbys stolthet, en klam skitunnel, ble utendørsarealet brukt flittig. Løp i svensk skog og rulleski i anlegget, samt på de eminente veiene i området, gjorde susen. Samlingens første økt gikk fint for kollingene, og Simen M18 imponerte da han ble med i et brudd arrangert av Rustad. Dette etter å ha kommet rett fra en tøff fjelltur.

 Dagen derpå sto knallharde motbakkeintervaller på menyen, noe enkelte var mer takknemlige for enn andre. De fleste kom seg helskinnet igjennom, mens noen av oss i Koll med litt flere kilo på kroppen fikk det tungt. Jonatan M18 tok trenerne på ordet, angående progresjon i økten, og skal ha forbedret seg med et helt minutt på sistedraget! Med en slik avslutning kan det vel ikke bety annet enn at Mr. Norby blir en mann spanjolene bør frykte på oppløpet i sesongen som kommer.

Den neste dagen ble etterfulgt av roligere trening før det igjen var en intervall på programmet. Rulleski skøyting i3 ble gjennomført bra av alle. Mathias x2, Kjetil og Toggi M19-20 gikk alle fort, til tross for at økten ble gjennomført grytidlig om morgenen. Litt morgendugg på de obligatoriske Oakleybrillene stopper ikke disse karene. Senere på dagen bar det hjem igjen til Oslo(og Gjøvik), hvor rolige dager venter.

Comments