Ski‎ > ‎Ski nyheter‎ > ‎

Tusen takk til alle som bidro i kveld

lagt inn 22. mar. 2012, 15:04 av Tina Hulbaklien Bakke   [ oppdatert 22. mar. 2012, 23:31 av Fredrik Wulfsberg ]
Til tross for altfor mange varmegrader, sett ut fra et langrennsperspektiv, klarte vi idag å gjennomføre klubbmesterskapet. Tusen takk til alle som bidro for at vi fikk dette til!

1,5 time før start var vannstanden i løypa utenfor start ca 10 cm, men i løpet av kort tid ble området tryllet om til skiløyper. Ellers i løypa var forholdene vesentlig bedre. Her hadde Sørkedalen Idrettslag gjort en kjempejobb med å kjøre på snø og preppe, og vi trengte bare litt flikking på utsatte steder.

Vi er heldige som har en så flott foreldregruppe, som blide og oppfinnsomme gyver løs på oppgavene og tar ansvar! Hvem ville trodd at feiebrett var et helt perfekt redskap for flytting av snø..? Ved startnummerutdeling, start, mål og på saft/boller fungerte alt fint, tidtakerne var dypt konsentrerte, løypevaktene hadde stålkontroll, og ryddegjengen kom inn som friske pust når vi andre var litt slitne.

Det virker heller ikke som om forholdene preget utøverne våre, her var det full innsats og blide fjes hele veien! Til sammen gjør dette at det er veldig moro å arrangere skirenn i Koll!

Så igjen stor takk til alle.

Hilsen Kari
Comments