Ski‎ > ‎Milslukerkonkurransen‎ > ‎

Milslukerkonkurransen 2013

Ikke for sent å bli med på Milslukerkonkurransen

lagt inn 12. mar. 2013, 11:19 av Fredrik Wulfsberg

Sesongen går ugjenkallelig mot slutten, og det er på tide å gjøre opp status for antall tilbakelagte kilometere på ski. 

Milslukerkonkurransen er godt i gang

lagt inn 16. jan. 2013, 10:11 av Fredrik Wulfsberg

66 kollinger er godt i gang med å registrere kilometere i distansekortet på nett.  Disse har tilbakelagt over 3400 km og det er jo lenger enn Norge på langs!  Bli med du også og registrer deg som bruker i distansekort på nett. Alle som deltar får premie på sesongavslutningen og kan vinne ski og andre flotte uttrekkspremier!


Milslukerkonkurransen 2013

lagt inn 21. nov. 2012, 14:19 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 29. nov. 2012, 13:03 ]

Ny skisesong betyr en ny milslukerkonkurranse. Bli med å registrere skiturene i Barnas skiklubbs distansekort på nett. Som tidligere blir det premier til alle, se reglene i høyre rubrikk. I tillegg trekker vi ut noen ekstra fine premier blant de som klarer kravet til gullmerke i Barnas skiklubb.

For å bli med i Milslukerkonkurransen må du registrere deg og turene dine på www.distansekort.no. OBS: Alle må registrere en ny bruker i den nye løsningen. Har du brukt den gamle løsningen tidligere kan du kople på statistikk fra tidligere sesonger. Husk å registrere Koll som klubb.

Er du med i Milslukerkonkurransen er du også med i skiforbundets klubbkonkurranse: Skiforbundet premierer de idrettslagene som er ivrigst til å bruke Distansekort på nett.  For to sesonger vant Koll 3. premien som ble brukt til Kollkloppen ved Kringsjå skole.

1-3 of 3