Koll ski søker langrennstrener 15-16 åringer/junior!

Koll Ski er en undergruppe i Idrettslaget Koll, med klubbhus på Kollbanen på Nordberg (500 m fra Kringsjå T-banestasjon) og lokaler i Kringsjåhallen. Vi tilbyr langrennstrening for førskolebarn til seniorer, og har i 2013/14 sesongen over 450 aktive. For 2014/2015 søker vi nå ny hovedtrener for 15/16-åringer.

For 2014/15-sesongen forventer vi en gruppe på ca 20 utøvere. En stor del av utøverne deltar ofte på skirenn gjennom vinterhalvåret, mens noen av utøverne deltar primært kun på skitreningene. Som hovedtrener vil du ha hovedansvaret for planlegging av skitreningene, samt koordinere arbeidet med treningsopplegg og treningsdagbøker for de mest aktive skiløperne. Du vil videre ha ansvar for ukentlige treninger i samarbeid med 1-2 andre trenere. Vi ser det som viktig at opplegget tilpasses utøvere med ulike ambisjoner. Vi legger opp til å starte sesongen i mai med noe treningsarbeid frem til skoleferien, og så full sesongstart fra august 2014.

Vi søker etter kandidater med kompetanse fra avlagt eller påbegynt relevant trenerutdanning og helst bakgrunn som aktiv langrennsløper. Du må ha god teoretisk kunnskap om langrenn og langrennsteknikk. Gode pedagogiske evner er viktig og erfaring med å formidle teknikk og annen trening til utøvere vil bli vektlagt.

Som trener i Koll kan vi tilby et engasjerende og kompetent trenermiljø, store muligheter for utvikling som trener, konkurransedyktig lønn og gode rabattordninger på sportsutstyr.

Ta kontakt med Arne Nesset (tlf 971 55 601), arnenesset@gmail.com, hvis dette er noe for deg eller du har spørsmål! Mer informasjon om aktivitetene våre finnes også på Koll skis hjemmeside.
Comments