Ski‎ > ‎

Påmelding til trening og skirenn

Trening
IL Koll er et fleridrettslag. For å gå på trening i en av undergruppene, må man være medlem i IL Koll, enten familiemedlemskap eller individuelt. I tillegg må man melde seg på treningtrening. Koll Ski har i 2015 tatt i bruk nytt påmeldingsystem. Påmelding til 2017/18 sesongens skitrening skjer på denne linken. Kontingenten etterfaktureres gjennom "Min Idrett".   

Man kan delta på noen treninger før man melder seg på treningene. Men send da en e-post til oppmann Trenere og oppmenn .

Treningsavgift
Treningsavgift Koll Ski betales etter påmelding gjennom at vi sender faktura med VIPPS etter følgende oppskrift. 

Det gjøres via Vipps på denne måten.  
1.       Logg inn på Vipps
2.       Velg «Betal»
3.       Velg «idrettslaget Koll ski #89390
4.       Velg «Meny»
5.       Velg Treningsavgift «Koll ski»
6.       Velg treningsavgift som passer ditt/dine barns fødselsår, kan velge flere ved flere barn.
7.       Velg «Handlekurv»
8.       Velg «hjemlevering»
9.       Navn på Barn, ditt mobilnummer og din e-postadresse.

Vipps er det gjort. 


Koll Ski har kun dugnader i forbindelse med arrangementer og anlegg. Treningsavgiften dekker skitrening, skirenn (se under), Koll-lue, sesongavslutning og noe sosialt med treningsgruppen i løpet av sesongen.

Skirenn
Påmelding til skirenn gjøres også på Norges Idrettsforbund sin side ”Min Idrett”. Du kan se at påmeldingen har gått i orden ved å sjekke listen over påmeldte. Startkontingent er inkludert i treningsavgiften, så lenge du melder på innen påmeldingsfristen og deltar på rennet. Løpere som melder seg på til renn etter påmeldingsfristen, "Etteranmelding, EA", må selv dekke hele påmeldingkostnaden. Koll Ski forbeholder seg også retten til å kreve egenandel for ekstrakostnader i renn, hvor løper ikke møter til start uten gyldig grunn (DNS, did not start). Ved etteranmeldinger og ikke oppmøte på  påmeldte renn, blir startkontingenten fakturert samlet etter sesongen. Fra 13 år må utøverne løse Skilisens .

Tidtakerbrikke
Norges Skiforbund legger opp til at alle løpere 11 år og eldre skal ha sin egen emiTag tidtakerbrikke på skirenn http://www.skiforbundet.no/langrenn/skirenn/tidtakerbrikker/. Brikken bestilles på http://www.emit.no/products. Brikken er ikke personlig og kan lånes bort til andre. Det vil på de aller fleste renn også være mulig å låne brikke. Koll ski belastes for brikkeleie og faktureres den enkelte for dette ved slutten av sesongen. For klasse 10 år og yngre dekker Koll ski brikkeleie.

Stafetter
Påmelding stafetter gjøres gjennom klubben på Stafetter 2014/2015 .


Koll Ski oppfordrer til å delta på skirenn! Det er fire renn vi særlig ønsker stor deltakelse fra Koll. Disse er Kollmila, KM klassisk, KM fristil og Rustadstafetten.  En fullstendig oversikt over alle skirenn finner du i Skiforbundets terminliste. 
SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser