Volleyball‎ > ‎

Nyheter Volleyball


Sandvolleyballskole 2012

lagt inn 29. jun. 2012, 04:11 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 29. jun. 2012, 07:04 ]

Koll volley har gleden av å invitere alle i alderen 8-16 år (8 år i løpet av året) til Koll sandvolleyballskola i dagene mandag 13. til og med torsdag 17. august (siste uke i skoleferien) Skolen vil vare hver dag fra klokka 09.00 til klokka 15.00. Den er gratis for deltakerne.

Koll er tilbake i Eliteserien for kvinner!

lagt inn 29. jun. 2012, 03:57 av Fredrik Wulfsberg

Etter ett års fravær på øverste nivå er Kolls damelag tilbake i Eliteserien for sesongen 2012/13. Koll har lange tradisjoner på øverste nivå i norsk volleyball, og topper fortsatt maratontabellen for kvinner med god margin. Vi satser nå hardt for å komme tilbake og etablere et lag som på sikt kan bli like slagkraftig som Koll historisk har vært.

Velkommen til NM U16

lagt inn 19. apr. 2012, 05:00 av Fredrik Wulfsberg

Arrangementet har sin egen hjemmeside www.koll2012.no, og som om ikke det var nok: sin egen Facebook side. Her finner du oppdatert informasjon, lagbilder og presentasjoner etc. 

Video fra Julecup i Tønsberg

lagt inn 5. des. 2011, 12:42 av Hans Olav Hamran


Koll Volleyball i Skjeberg

lagt inn 14. nov. 2011, 14:23 av Hans Olav Hamran

Marthe og Liselotte har lekt med iMovie og laget denne bildeserien fra Skjeberg-turneringen i helgen.


J00 spilte turnering i Tønsberg med hele 5 nye spillere

lagt inn 4. nov. 2011, 04:23 av Admin Koll

22. oktober arrangerte Flint turnering i Tønsberg og J00 stilte med 21 spillere totalt.  Denne sesongen har hele 8 nye spillere begynt på J00. Totalt består laget av 26 spillere der altså 5 nye deltok på turnering for første gang.

Flint har vist seg som meget gode arrangører tidligere og denne gangen var intet unntak. Vi gleder oss alltid til å spille i Tønsberg og denne gangen med 21 spillere. Jentene ser alltid frem til å møte Flint da de også fokuserer mye på å spille god organisert volleyball med 3 slag. Dette får frem det beste i alle sammen og de fleste ballvekslinger ender med opplegg og angrep.

Spesielt artig var det for de 5 nye spillerne. De dro hjem med store smil og gode opplevelser. Turneringer har en magisk evne til å utvikle spillere sportslig og laget sosialt. Vi gleder oss til turnering i Skjeberg den 12.11.

Bjørn

Koll trekker sitt Dame elitelag ifra serien sesongen 2011–2012

lagt inn 15. aug. 2011, 23:14 av Fredrik Wulfsberg

Det er med tungt hjerte at vi ser oss nødt for å trekke vårt dame lag ifra eliteserie spill for kommende sesong. Tross iherdig søken etter ny hovedtrener har vi ikke lykkes å få tak i noen. 

Hovedårsaken til at IL Koll Volleyball må gå til dette skritt er at det har vært umulig å finne  en hovedtrener. Det har vært søkt både innenlands og utenlands uten å finne en løsning.  Vi har hatt kontakt med en rekke personer og det er svært vanskelig å finne noen som er egnet og har tid til å ta rollen som hovedtrener for et elitelag. De aller fleste viser til at de ikke har tid 
til å ta denne rollen. Når det gjelder utenlandske trenere så er det et jobb/økonomi spørsmål.  Vi som klubb har ikke råd til å gi vedkommende en 100 % stilling og finne en løsning på det har vi heller ikke lykkes med.

IL Koll Volleyball har som strategi å være eliteklubb for kvinner. For å oppnå dette målet igjen vil klubben nå ha fokus på å ha lag på junior- og seniorsiden som utvikler spillere og trenerteam slik at vi i løpet av en 2-3 års perioden igjen kan være på toppen av norsk kvinnevolleyball. 

Vi beklager dette sterkt ikke minst mot våre egne spillere og de andre klubbene i eliteserien.

Styret

Rabatt på Koll treningstøy fra Nike

lagt inn 29. jun. 2011, 12:29 av Fredrik Wulfsberg

Det er klart for bestilling av Koll trenings- og beach volley tøy fra Nike.  Ved å kjøpe fra denne kolleksjonen av Nike Koll Volleyball treningstøy så støtter dere laget slik at vi får rimeligere drakter til lagene til kommende sesong.  Tilbudet er åpent for alle medlemmer av IL Koll.
 
Medlemmene kan bestille til seg selv og alle i sin familie som har behov og ønsker treningstøy fra vår kolleksjon. På beach og treningskolleksjonene så kan de som ikke ønsker å ha Koll Volleyball logo på tøyet velge å ikke få dette.
 
Vedlagt finner dere pdfer som viser tøy i følgende kolleksjoner:
  1. Dame og Jente Beach volley og Trening
  2. Herre og Gutt Beach volley og Trening
  3. Oppvarming og overtrekk
Bag og ryggsekk for alle ligger i herrekolleksjonen og oppvarming/overtrekk. 
 
Størrelser er relativt like over Nike kolleksjonene så dere kan prøve Nike tøy hos deres nærmeste forhandler. Det er mulig å prøve tilsvarende tøy på Torshov Sport. Vi vil snart også få eksempler av tøyet liggende i Kringsjåhallen men bare en størrelse.
 
Bestilling skjer ved å sende email til: ipi@start.no.  Ved bestilling så MÅ vedlagte regneark benyttes. Det er må fylles ut navn, adresse og telefonnummer til ansvarlig bestiller. Det kan bare skrives i grønne felt. Det er en flik med eksempel på hvordan det fylles ut. 
 
Betaling må skje til til konto 0539 72 41876 samtidig som man sender bestillingen til ipi@start.no. Hvis vi ikke har mottatt betaling blir tøyet ikke bestilt fra Nike.
  
Frist bestilling er 9. juli 2011
  
Ved samlet bestilling gjennom klubb innrømmes 30% rabatt på oppgitte priser. Ved direkte kjøp på Torshov sport innrømmes 20% rabatt. Ved kjøp i butikk husk å oppgi at dette kjøpes gjennom Koll Volleyball – Nike avtalen. VIKTIG: Når ett butikk kjøp blir registrert teller det med i klubbens omsetning som blir beregnet av Nike på slutten av året. Jo høyere omsetning jo bedre avtale.
  
Merk! Det som ligger ved som Oppvarming og overtrekk vil også inngå som en del av Inne-sortimentet.
 
Idar

Gratis sandvolleyballskole for barn og unge i sommer!

lagt inn 31. mai 2011, 05:14 av Admin Koll   [ oppdatert 31. mai 2011, 06:13 ]

Beach sandvolleyskoleKoll Volleyball inviterer til GRATIS sandvolleyballskole for alle barn og unge sommeren 2011.

Alle barn og unge som har lyst til å lære seg sandvolleyball kan bare møte opp til sandvolleyballskole i sommer. Dette arrangeres hver tirsdag på Sagadammen/Frysja (rett ved det som var Ringen Bygget, ovenfor badekulpen) og torsdag (banen rett ved Sognsvann). Begge steder fra kl 1700 til 1800. 

Det er bare å møte opp. Første gang blir tirsdag 14. juni på Sagadammen/Frysja og 16. juni på Sognsvann. Siste gang er uke 32 som er tirsdag 9. august og torsdag 11. august.


Landskamp i Kringsjåhallen 19. mai

lagt inn 13. mai 2011, 00:30 av Fredrik Wulfsberg   [ oppdatert 13. mai 2011, 02:16 ]


1-10 of 31