Volleyball‎ > ‎Nyheter Volleyball‎ > ‎

Koll trekker sitt Dame elitelag ifra serien sesongen 2011–2012

lagt inn 15. aug. 2011, 23:14 av Fredrik Wulfsberg
Det er med tungt hjerte at vi ser oss nødt for å trekke vårt dame lag ifra eliteserie spill for kommende sesong. Tross iherdig søken etter ny hovedtrener har vi ikke lykkes å få tak i noen. 

Hovedårsaken til at IL Koll Volleyball må gå til dette skritt er at det har vært umulig å finne  en hovedtrener. Det har vært søkt både innenlands og utenlands uten å finne en løsning.  Vi har hatt kontakt med en rekke personer og det er svært vanskelig å finne noen som er egnet og har tid til å ta rollen som hovedtrener for et elitelag. De aller fleste viser til at de ikke har tid 
til å ta denne rollen. Når det gjelder utenlandske trenere så er det et jobb/økonomi spørsmål.  Vi som klubb har ikke råd til å gi vedkommende en 100 % stilling og finne en løsning på det har vi heller ikke lykkes med.

IL Koll Volleyball har som strategi å være eliteklubb for kvinner. For å oppnå dette målet igjen vil klubben nå ha fokus på å ha lag på junior- og seniorsiden som utvikler spillere og trenerteam slik at vi i løpet av en 2-3 års perioden igjen kan være på toppen av norsk kvinnevolleyball. 

Vi beklager dette sterkt ikke minst mot våre egne spillere og de andre klubbene i eliteserien.

Styret
Ċ
gullag.pdf
(252k)
Fredrik Wulfsberg,
18. aug. 2011, 02:49
Comments