Volleyball‎ > ‎Nyheter Volleyball‎ > ‎

Rabatt på Koll treningstøy fra Nike

lagt inn 29. jun. 2011, 12:29 av Fredrik Wulfsberg
Det er klart for bestilling av Koll trenings- og beach volley tøy fra Nike.  Ved å kjøpe fra denne kolleksjonen av Nike Koll Volleyball treningstøy så støtter dere laget slik at vi får rimeligere drakter til lagene til kommende sesong.  Tilbudet er åpent for alle medlemmer av IL Koll.
 
Medlemmene kan bestille til seg selv og alle i sin familie som har behov og ønsker treningstøy fra vår kolleksjon. På beach og treningskolleksjonene så kan de som ikke ønsker å ha Koll Volleyball logo på tøyet velge å ikke få dette.
 
Vedlagt finner dere pdfer som viser tøy i følgende kolleksjoner:
  1. Dame og Jente Beach volley og Trening
  2. Herre og Gutt Beach volley og Trening
  3. Oppvarming og overtrekk
Bag og ryggsekk for alle ligger i herrekolleksjonen og oppvarming/overtrekk. 
 
Størrelser er relativt like over Nike kolleksjonene så dere kan prøve Nike tøy hos deres nærmeste forhandler. Det er mulig å prøve tilsvarende tøy på Torshov Sport. Vi vil snart også få eksempler av tøyet liggende i Kringsjåhallen men bare en størrelse.
 
Bestilling skjer ved å sende email til: ipi@start.no.  Ved bestilling så MÅ vedlagte regneark benyttes. Det er må fylles ut navn, adresse og telefonnummer til ansvarlig bestiller. Det kan bare skrives i grønne felt. Det er en flik med eksempel på hvordan det fylles ut. 
 
Betaling må skje til til konto 0539 72 41876 samtidig som man sender bestillingen til ipi@start.no. Hvis vi ikke har mottatt betaling blir tøyet ikke bestilt fra Nike.
  
Frist bestilling er 9. juli 2011
  
Ved samlet bestilling gjennom klubb innrømmes 30% rabatt på oppgitte priser. Ved direkte kjøp på Torshov sport innrømmes 20% rabatt. Ved kjøp i butikk husk å oppgi at dette kjøpes gjennom Koll Volleyball – Nike avtalen. VIKTIG: Når ett butikk kjøp blir registrert teller det med i klubbens omsetning som blir beregnet av Nike på slutten av året. Jo høyere omsetning jo bedre avtale.
  
Merk! Det som ligger ved som Oppvarming og overtrekk vil også inngå som en del av Inne-sortimentet.
 
Idar
Ĉ
Fredrik Wulfsberg,
29. jun. 2011, 12:42
Ċ
Fredrik Wulfsberg,
29. jun. 2011, 12:42
Ċ
Fredrik Wulfsberg,
29. jun. 2011, 12:42
Ċ
Fredrik Wulfsberg,
29. jun. 2011, 12:42
Comments